Menu

De Bruidzilla gaat los!

25 mei 2020 - 1 Toneel - Nederlands
De Bruidzilla gaat los!

Klucht in drie bedrijven door Henk Roede, 5/8 dames, 2/5 heren (totaal 10 personen)

Linda zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Van Cor hoeft het allemaal niet zo en hij vind het wel best zo als nu het leven gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect!

Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los! Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal ook maar haar daarin een strobreed in de weg staan. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar dan wel geld voor? Familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om toch Linda die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland…

Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede. Na successen als o.a. Tante Bella’s Beautysalon, Extra hulp op de Eerste hulp en Dolle beestenboel, is dit ook weer een super komisch stuk, welke garant staat voor een hilarische avond.