Menu

Wij vertrekken

26 mei 2021 - 1 Toneel - Nederlands
Wij vertrekken

Een klucht in vier bedrijven door Henk Roede,

6 dames en 5 heren.

In het televisieprogramma “Wij vertrekken” volgen we Nederlanders die op het punt staan te emigreren. Bastiaan en Sophie wonen in Almere. Heel binnenkort vertrekken zij naar het zonnige Frankrijk. Daar hebben ze een heus chateau gekocht, die ze gaan opknappen om daarna een Yoga-centrum op te zetten.

Gelukkig staan ze niet alleen voor deze grote klus en kunnen ze op hulp rekenen van familie en vrienden.

Ook Hans, de oud eigenaar, woont nog op het Chateau en is bereid het stel te helpen in deze beginfase van de hele onderneming.

Maar of ze met al deze hulp wel echt geholpen zijn? Al snel stapelen de problemen zich op en komt de band met hun familie en vrienden onder druk te staan. Of het stel het lukt om hun dromen in Frankrijk te realiseren, zien we in deze aflevering van “Wij vertrekken”.

Wederom een dolkomische klucht, geschreven door Henk Roede. Ditmaal verpakt in een “uitzending”, die garant staan voor een hilarische avond.