Menu

Tante Bella’s beautysalon (Vlaamse versie)

25 maart 2024 - 2 Toneel - Vlaams
Tante Bella’s beautysalon (Vlaamse versie)

Een klucht in drie bedrijven door Henk Roede ; bew. Karel Eens, 6à7 dames en 2à3 heren

Tante Bella, de tante van Jean en Jos, is overleden. Jean en Jos hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met de tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers een erfenis! En de erfenis bestaat uit een iet of wat verpauperde beautysalon. Jean is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor veel geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Immers tot aan de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo’n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella nu ook weer niet. Trouwens, zijn de beide heren wel de enige erfgenamen? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze klucht met een waterval aan grappen waarmee het publiek bedolven wordt.”